VÅR VERKSAMHET

Vi har arbetat med catering i Stockholm sedan januari 1997. Under åren har vi drivit sommarrestauranger på Fårö, Sudersands Gästgiveri och Badrestaurangen, samt en restaurang i Visby, Restaurang Faventia. Niclas Thomsson har grillat lamm och vildsvin i ca 25 år. Han är från början gotlänning och har blivit upplärd av en Gotländsk krögare att grilla lamm.

Vad vi erbjuder
Vi är specialister på helgrillat lamm- och vildsvinsbufféer samt gotländska specialiteter, vi erbjuder även trerättersmenyer till bröllop eller födelsedagsfester mm.

Vår idé
Vår tanke är att ge kunden en minnesvärd fest där vi högt värderar god mat och bra service. På Gotland har man sedan urminnes tider helgrillat lamm, den traditionen för vi nu vidare med våra lamm och vildsvinsbufféer som varit mycket uppskattade genom åren. Vi lagar all mat från grunden och använder endast de bästa av råvaror.